top of page
Vanja Buro
Vanja Buro bureaustoel HAG

Exclusieve verdeler van
HAG-bureaustoelen

(ELEKTRISCH) VERSTELBARE BUREAUS VAN VANJA BURO (BRUGGE, WEST-VLAANDEREN), VOOR EEN GEZONDE WERKPLEK OP MAAT

ALTIJD EEN BUREAU OP DE JUISTE HOOGTE

Tijd voor een nieuw bureau? Bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Maar wat is de ideale hoogte? Die is voor iedereen anders, waardoor het vaak moeilijk kiezen is. De flexibele én ergonomische oplossing: een verstelbaar bureau. Die kunt u naar believen aanpassen. Altijd de perfecte hoogte dus! Verstelbare bureaus zijn ook ideaal voor thuiswerkers of flexplekken op kantoor, waar verschillende mensen (met verschillende hoogtes) afwisselend werken aan dezelfde desk. Bij Vanja Buro in Brugge kunt u terecht voor verstelbare bureaus, al dan niet elektrisch, voor een standing desk of sta-zitbureau. Wij adviseren u graag, ondersteund door meer dan 30 jaar expertise in ergonomische werkplekken.

Verstelbare bureaus

STA-ZITBUREAUS

Onderzoek heeft aangetoond dat langdurig zitten kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals obesitas, hartziekten en diabetes. Sta-zit bureaus bieden een grote flexibiliteit en kunnen helpen deze risico’s te verminderen door gebruikers aan te moedigen regelmatig van houding te veranderen. Daarnaast stimuleert staand werken ook de productiviteit. Zo kunt u de ganse werkdag gefocust en geconcentreerd blijven aan een sta-zitbureau, waardoor u efficiënter kunt werken en veel minder snel vermoeid raakt.

ELEKTRISCH VERSTELBARE BUREAUS

Elektrisch verstelbare bureaus maken het u nog makkelijker. Met een simpele druk op de knop kunt u de hoogte van uw bureau moeiteloos aanpassen, zodat u vlot kunt switchen tussen zitten en staan. Dit geeft u de vrijheid om uw houding regelmatig te veranderen en de belasting op rug en nek te verminderen. Een snelle en fluisterstille motor zorgt voor een uiterst gebruiksvriendelijke bediening.

VERSTELBARE BUREAUSTOELEN

Bent u ook op zoek naar een verstelbare bureaustoel? Wie anders dan specialist in ergonomisch kantoormeubilair Vanja Buro kan u ook daarbij helpen. Wij begeleiden u graag naar een perfect ergonomische werkplek.

UW IDEALE VERSTELBARE BUREAU KIEZEN?

Kom vandaag nog langs bij Vanja Buro in Brugge en ontdek het volledige assortiment aan kantoormeubilair en ergonomische bureaustoelen.

bottom of page