top of page

Exclusieve verdeler van
HAG-bureaustoelen

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN VAN VANJA BURO (BRUGGE, WEST-VLAANDEREN), MAAKT ZITTEN WEER GEZOND

DE OPLOSSING VOOR RUGKLACHTEN

Meer en meer mensen spenderen veel tijd aan hun bureau. Uw medewerkers oefenen hun activiteiten al zittend uit, wat kan leiden tot rugklachten en rugpijn.

Kies voor een gezonde manier van zitten en werken, met de ergonomische bureaustoelen van Vanja Buro in Brugge (West-Vlaanderen). Als exclusief verdeler van de ergonomische kantoormeubelen van HAG, bieden we u het perfecte huwelijk tussen functionaliteit, design en gezondheid.

FOCUS OP ERGONOMIE EN COMFORT

Het Scandinavische meubelmerk HAG focust zich op het bevorderen van de gezondheid van haar gebruikers met aandacht voor ergonomie – zonder in te boeten op comfort en esthetiek. Dankzij hun hoogkwalitatieve afwerking en duurzame materiaalgebruik, bieden ze een garantie van 10 jaar op hun producten. Met andere woorden u zit gebeiteld met materiaal van Vanja Buro.

Bij Vanja Buro vindt u meer dan 30 jaar expertise in ergonomische bureaustoelen onder één dak. We bieden u een prachtige collectie kantoormeubilair tegen democratische prijzen. Onze experts adviseren u professioneel bij uw keuze. En onze dienst na verkoop zorgt voor een feilloze opvolging van uw aankoop.

Ontdek onze collectie ergonomische bureaustoelen vandaag nog in onze showroom in Brugge (West-Vlaanderen).

bottom of page